Foietaj cu crema de migdale si cu piersici

Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Asta a fost prajitura cu care m-am prezentat la intalnirea de familie, si a placut. Mi-a placut si mie.
Reteta dintr-un numar vechi din " avantaje ".
Se captuseste tava cu aluatul foietaj, se inteapa cu furculita, si se baga la cuptor. Cand e pe jumatate copt se scoate si se pune amestecul de unt frecat cu zahar, adaugate apoi ouale pe rand, si pe urma faina cu migdalele macinate. Peste crema de migdale se pun feliile de necatrine, si se baga din nou la cuptor. Prajitura rece se unge cu gemul de caise incalzit si strecurat.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |