Foietaj cu spanac

Ingrediente
- Foietaj: 1 bucata
- Spanac: 200 g
- Unt: 1 lingura
- Ceapa: 1 bucata
- Salvie : 1 lingurita
- Cimbru: 1 lingurita
- Telemea: 100 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseReteta din " secretele bucatariei ", postata in forum de Micul
Fiind o mancatoare de spanac clasic, adica facut cu lapte si usturoi, nu prea mare incredere am avut sa incerc spanac cu feta. Bine , nu acum am facut prima data, acum am reusit s-o si pozez. In orice caz, imi place enorm si spanacul cu lapte, dar si asta asa cu branza. Si apoi si cu foietaj, e minunat. Bine Miculinul ramane la cel cu lapte, dar eu tot mai incerc sa-l conving.
Se fierb frunzele de spanac, se storc bine de tot si se toaca. Ceapa taiata marunt se pune la calit in lingura de unt. Se adauga spanacul, se lasa putin, apoi se iau de pe foc, se adauga condimentele si branzeturile. Se taie patrate de aluat care se pun in formele de muffins, se umplu cu amestecul de spanac si se baga la cuptor. Se lasa pana se auresc.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |