Fricadele italienesti

Ingrediente
- Carne de vitel: 500 g
- Ceapa: 1/2
- Oua: 1
- Paine inmuiata in lapte: 2 felii
- Sare: dupa gust
- Piper alb: dupa gust
- Ceapa mica (pearl onions): 2, pentru sos
- Unt: 2 linguri, pentru sos
- Suc de rosii: 200 ml, pentru sos
- Apa: 400 ml, pentru sos
- Pasta de rosii: 2 linguri, pentru sos
- Sare: dupa gust, pentru sos
- Busuioc: dupa gust, pentru sos
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
ItaliaCategorii:
Mancaruri cu carneReteta postata in forum de doly
Ce-o fi insemnand fricadele :-?? ma gandesc ca chiftele..oricum nu conteza prea mult numele ci gustul :) va spun de la inceput ca este foarte gustoasa reteta si a fst laudata si de sarbu :D fara sa-l intreb eu ce parere are...
Amestecam toate ingrendinetele pentru fricadele bine de tot..pana devine ca o pasta si formam chiftelute mici si rotunde.
Taiem ceapa fideluta( eu am taiat-o marunt sa nu vada mofturosii 8-} ) si o calim in unt...adaugam celelalte ingrendiente si fierbem la foc mic timp de 15 minute...cratita trebuie acoperita cu un capac.Punem sarea,busuiocul si chiftelutele,lasam sa fiarba ...daca sosul e prea gros iar chiftelutele nu sunt inca gata mai putem adauga apa sau suc de rosii.
Servim cu spaghete si cascaval ras.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |