Friptura de miel

Ingrediente
- Carne de miel/oaie: in functie de cate portii vreti
- Ceapa: in functie de cate portii vreti
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Coriandru: dupa gust
- Cardamom: dupa gust
- Cimbru uscat: dupa gust
- Chimen: dupa gust
Mod de Preparare
Se pun buatile de carne intr-o cratita cu fund dublu sau antiadeziva(sau pe o tava cu gratar) ceapa si carnea frecata cu toate condimentele de mai sus, fara apa sau ulei! Se acopera etans si se tine la foc mic (foarte mic!!) aproximativ 2 -2.5 ore.
Se serveste de obicei cu orez sau cous cous si salata de rosii cu ardei iute, ceapa si castravete verde.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |