Fursecuri bicolore

Ingrediente
- Unt: 200 g
- Zahar: 200 g
- Galbenus de ou: 3 bucati
- Oua: 1 bucata
- Nuci macinate: 150 g
- Faina: cat cuprinde
- Cacao: 2 linguri
- Arome: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Se freaca untul cu zaharul, nucile, galbenusurile si oul intreg.
Se adauga putina sare si arome, apoi se imparte amestecul in doua.
Peste o jumatate se adauga, treptat, faina, pana cand se obtine un aluat care nu se mai lipeste de maini.
In cealalta jumatate se adauga . cacao si pe urma faina, procedand la fel. Aluatul alb si cel de cacao se tin la frigider 30 de minute.
Se intind doua foi din cele doua aluaturi. Se suprapun, se ruleaza, se taie felii, care se pun in tava de copt si se dau la cuptor 15-20 de minute.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |