Fursecuri cu aroma de portocale

Ingrediente
- Margarina: 130 g
- Zahar: 150 g
- Miere: 170 g
- Esenta de portocale: 1 lingurita
- Coaja rasa de portocala: 1 bucata
- Zeama de portocala: 2 linguri
- Faina: 350 g
- Oua: 1 bucata
- Praf de copt: 1 lingurita
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de Ghiocel
Se freaca spuma margarina impreuna cu zaharul pana se obtine o crema omogena.
Se adauga oul, mierea, esenta, sucul si coaja de portocala. Se amesteca bine.
Se adauga apoi faina impreuna cu praful de copt.
Amestecam bine pana obtinem un aluat destul de moale, dar care se poate modela.
Se fac bilute de marimea unei nuci si se aseza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc la foc potrivit pana se rumenesc frumos, cca 15 min.
Am pus pe unele jumatati de nuca, pe altele migdale si unele au ramas “golase” pana le-am decorat cu ceva rosu.
Sunt crocante, dar pana la Craciun sigur vor deveni moi, desi mie-mi plac asa. Si au o aroma de portocala….
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |