Fursecuri cu crema ganache

Ingrediente
- Unt moale: 90 g
- Faina: 125 g
- Zahar pudra: 40 g
- Sare: dupa gust
- Zahar vanilat : 1 plic
- Coaja de portocala: dupa gust
- Nuss nugat: 150 g - pentru crema
- Ciocolata amaruie: 75 g- pentru crema
- Frisca: 50 ml - pentru crema
- Ciocolata alba: pentru glazura
- Ulei: 1 lingura - pentru glazura
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
FrantaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de Micul
Se freaca untul moale cu zahar, vanilie si sare, se adauga coaja rasa de lamaie sau portocala, apoi faina in ploaie.Se inveleste in folie si se baga pt.30 min la frigider.Se scoate aluatul se intinde foaie de 2 mm si se decupeaza cercuri.Se coc pe hartie de copt pana se auresc.
Se poate face orice crema ganache dar putin mai tare, adica mai multa ciocolata mai putina frisca.
Se taie nugatul si ciocolata marunt si se toarna peste ele frisca infierbantata.Se ametseca pana se topesc ciocolata si nugatul.Daca e nevoie se mai pun pe baie de abur.Se baga putin la frigider, pana se intareste, se scoate si se bate cu mixerul.Se pune crema intr-un posh si se spriteaza crema pe fiecare fursec.
Se topeste ciocolata pe baie de abur si s epune cu lingurita pe fiecare fursec.
Se orneaza cu fistic sau bucatele de fructe confiate.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |