Fursecuri cu gem

Ingrediente
- Faina: 300 g
- Unt: 150 g
- Zahar pudra: 120 g
- Nuci macinate: 50 g
- Oua: 1 bucata
- Vanilie: 2 plicuri
- Praf de copt: 1/2 plic
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga untul, zahar pudra, nuca macinata, oul, vanilia,
Se framanta aluatul, se inveleste in folie alimentara si se pune in frigider pentru 1-2 ore.
Aluatul se intinde la o grosime de 0.5 cm, se decupeaza , se pune in tava si se coace aproximativ 10 minute.
Dupa ce s-au copt, partile perforate se dau prin zahar pudra, apoi se lipesc cate doua cu gem. Eu am pus gem de visine.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |