Fursecuri cu zahar ars

Ingrediente
- Faina: 200 g - pentru aluat
- Unt: 125 g - pentru aluat
- Zahar: 50 g - pentru aluat
- Sare: dupa gust- pentru aluat
- Cacao: 1 lingura- pentru aluat
- Coaja rasa de lamaie: 2 linguri - pentru aluat
- Miere: 1 lingura - pentru zahar ars
- Zahar: 60 g - pentru zahar ars
- Frisca: 40 ml- pentru zahar ars
- Unt: 40 g - pentru zahar ars
- Fulgi de migdale: 70 g - pentru zahar ars
- Migdale: 30 g- pentru zahar ars
- Coaja de lamaie glasata: 30 g - pentru zahar ars
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Reteta din \" dulciuri de craciun \" din 2001.
Se framanta un aluat omogen din faina, unt rece in fulgi, zahar, sare, cacao si coaja de lamaie. Se infasoara in folie transparenta si se baga la frigider pt. 30 min.
Se intinde apoi o foaie de aluat de cca. 5 mm grosime. Se taie cerculete si se pun pe hartie de copt in tava.
Mierea, zaharul, frisca si untul se incalzesc intr-o tigaie. Se adauga migdalele si coaja de lamie. Cand se raceste putin amestecaul se ia cate o lingurita si se pune pe fiecare cerculet de aluat. Se coc pana devine ferm aluatul.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |