Fursecuri de Craciun

Ingrediente
- Margarina: 250 g
- Faina: 500 g
- Oua: 2 bucati
- Zahar: 150 g
- Praf de copt: 1 pachet
- Nuca de cocos: 1 ceasca
- Cacao: 2 linguri
- Vanilie: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Se freaca margarina cu zaharul pina se dizolva se adauga oule intregi faina amesteacta cu praful de copt.
Aluatul se imparte in 2 parti egale. In una se pune cescuta de nuca de cocos, si in una cacao
Se framinta bine fiecare parte iar apoi se intinde o foaie potrivit de goroasa si cu forme se decupeaza stelute, flori, braduleti, inimioare, etc
Se coc in tava pe hirtie de copt fara a fi unsa doar citeva minute pina devin aurii. Se pot decora cu ciocolara sau dupa imaginatia fiecaruia, se pudreaza cu zahar pudra, cu ciocolata topita sau cu caramel.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |