Fursecuri fragede

Ingrediente
- Oua: 4 bucati
- Zahar: 250 g
- Ulei: 250 ml
- Faina: 450 g
- Esenta de vanilie: 1 fiola
- Ciocolata topita: pentru ornat
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Reteta postata in forum de doly
Reteta am luat-o de pe blogul lui Edith.Sunt fff gustoase si moi...ne-au placut tare mult
Se amesteca ouale cu zaharul(2-3 minute cu mixerul).apoi se adauga uleiul putin cate putin.
Se pune faina in ploaie(amestecam cu lingura de lemn)iar la sfarsit vanilia.
Se obtine o pasta care se pune cu posul in tava(am folosit hartie de copt).Facem diverse forme.
Se coc la 170 grade 10 minute sau mai putin depinde de cuptor.Trebuie pazite ca sa nu se arda,se fac f repede
Se pastreaza in cutii inchise 2-3 zile.Eu am avut si a parta zi si au fost la fel de bune .
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |