Fursecuri "Islere"

Ingrediente
- Zahar pudra: 100 g
- Unt: 200 g
- Faina: 280 g
- Nuci macinate: 100 g
- Scortisoara: 1 lingurita
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de Ghiocel
Se pun toate ingredientele intr-un castron si se framanta pana se leaga compozitia.
Aluatul se pune in folie si se da la frigider cca 10 min
dupa care se intinde o foaie la o grosime de 3 mm.
Cu o forma rotunda se taie discurile de isler. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc la foc moderat in cuptorul
preancalzit 5-10 min.
Se scot din tava, se lasa sa se raceasca dupa care se lipesc cu dulceata acrisoara (eu am folosit de gem de prune).
A doua zi se imbraca in ciocolata. Ciocolata se topeste la bain marin, daca este prea groasa se adauga putin ulei astfel glazura
va fi si mai lucioasa
Cand ciocolata este intarita islerul se poate servi.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |