Fursecuri Ovis Molis

Ingrediente
- Faina: 300g
- Unt: 180g
- Galbenus de ou: 1 bucata
- Zahar pudra: 100 g
- Praf de copt: 1 lingurita
- Gem de caise: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
FrantaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de ariana78
Frecam spuma zaharul pudra impreuna cu untul.
Intr-un alt castron amestecam faina,praful de copt si galbenusul dupa care adaugam si untul frecat.
Amestecam bine pana obtinem o coca pe care o introducem 30 min la frigider.
Dupa 30 minute scoatem coca de la frigider si incepem sa formam bilute pe care le asezam direct in tava tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce formam bilutele cu ajutorul unei ustensile cu capat rotund formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute.
Umplem gaurelele cu gem de caise si introducem fursecurile in cuptorul preincalzit.
Coacem timp de 10-15 minute la foc moderat.
Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam la racit dupa care le pudram cu zahar.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |