Fursecuri pufoase

Ingrediente
- Oua: 2 bucati
- Apa: 1 lingura
- Ulei: 120 ml
- Zahar: 120 g
- Praf de copt: 1 lingurita
- Coaja de lamaie: dupa gust
- Esenta de vanilie: dupa gust
- Esenta de migdale: dupa gust
- Nuca de cocos: 3 linguri
- Faina: 320 g
- Glazura de ciocolata: 1 plic
- Glazura alba: 1 plic
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriMod de Preparare
Reteta postata in forum de Michelle
Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge, adaugam uleiul si mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele trei linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici lichid, dar nici tare, cat sa stea pe lingura ca in imagine
Cu mainile unse cu putin ulei, formam din aluat bilute de aproximativ 3 cm diametru, pe care le asezam la distanta pe hartia de copt intrucat fursecurile cresc.
Le coacem in cuptor preincalzit la pana devin auri si rumene pe talpa.
glazuram dupa placere:
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |