Fursecuri usoare

Ingrediente
- Unt moale: 150 g
- Zahar pudra: 100 g
- Vanilie: 1 plic
- Oua: 1 bucata
- Faina: 250 g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de Happy
Tot in “Super Food Ideas” am gasit reteta asta de biscuitei si m-a atras pt ca aluatul se poate pastra in congelator pana la 2 luni, iar biscuitii se pastreaza intr-un container inchis ermetic pana la o saptamana.
Untul, zaharul si vanilia se mixeaza spuma, se adauga oul si la sfarsit faina. Aluatul de pune pe o suprafata usor infainata si se imparte in doua.
In prima cantitate de aluat am pus bombonele mici de ciocolata si a rezultat asta:
A doua cantitate de aluat am pus-o la loc in castron si am adaugat 30 g de cacao, scortisoara si cipsuri de ciocolata neagra. Normal era sa pun si cipsuri de ciocolata alba, dar nu am avut.
Se formeaza 2 suluri de 17-20 cm lungime si se invelesc in folie transparenta. Se dau la congelator pt o ora sau pana cand sunt intarite bine. Se taie felii de aprox 7-8 mm si se coc in tavi pregatite cu hartie pergament la 180 g Celsius pt 20 min. Se lasa sa se racoreasca in tava pt 5-6 min si se pun pe gratar la racit complet. Ies cam 30-35 bucati.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |