Fursecuri Vitraliu

Ingrediente
- Unt la temperatura camerei: 125 g
- Zahar pudra: 75 g
- Oua: 1 bucata
- Faina: 250 g
- Albusuri de ou: 1 bucata
- Dropsuri colorate: cat este necesar
- Zahar colorat: cat este necesar
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de Happy
Le-am gasit in “Recipes +” si a fost dragoste la prima vedere. Erau pe coperta si am cumparat revista special pt aceste fursecuri viu colorate.
Incingem cuptorul la 170 g Celsius si pregatim tava cu hartie de copt avand grija ca tava si hartia din tava sa fie perfecte fara denivelari.
Se freaca untul cu zahar spuma, se adauga oul (mixerul la viteza mica!) si la sfarsit faina. Se formeaza un aluat nelipicios si se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma rotunda de 5 cm se taie cerculete , iar cu o forma de aprox-2,5 cm se decupeaza un cerculet in interiorul celei mari. Eu am folosit niste forme micute pt Craciun. Se framanta din nou coca ramasa si se fac alte fursecuri
Se pun in tava si se preseaza usor sa fi sigura ca adereaza perfect la hartia de copt. In mijloc de pune un drops colorat. Se ung fursecurile cu galbenus si se presara cu zaharul colorat.
Se dau la cuptorul incins pt 10-12 min (zic ei, dar eu le-am tinut cam 20 min) Se lasa la racit in tava. Ies aproximativ 30.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |