Gem de prune -Magiun de perje(povirla)

Reteta postata in forum de alynusa
Perjele se spala bine, li se scot samburii si se dau la masina de tocat...
eu masor asa:la 3 masuri perje(date la masina de tocat), pun o masura cu zahar...
Punem majunul la fiert, (de preferat intr-un ceaun de tuci si mestecam cu o lingura care are coada lunga,sa nu sara stropi pe noi)
Cand incepe a fierbe,deasupra se formeaza spuma care trebuie luata...
Povirla e gata cand a scazut mai bine de jumatate...
probam asa:,,secret invatat de la bunica''(lingura trebuie sa stea in povirla in picioare fara sa cada)atunci punem un castron cu nuca coapta in cuptor...mai fierbem 10 minute apoi punem in borcane si borcanele in paturi..
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |