Gem de visine

reteta este inspirata de la Cris si de pe pachetul de gel fix
Visinele se spala se scurg bine de apa si se scot samburii
Plicul de gel fix se amesteca cu 2 linguri de zahar si se toarna peste fructele fara samburi
Se pun pe foc pana ajung la fierbere
Se adauga restul de zahar si se aduce din nou la fierbere
Se lasa (din momentul in care incepe sa fiarba) 3-5 min
Se aduna spuma
Daca vi se pare ca gemul nu este destul de legat se pune si 1/2 de lingurita de sare de lamaie si se mai lasa la fiert 1-2 min
Gemul se pune in borcane sterilizate si uscate bine(fara nici o picatura de apa) se inchid bine capacele si se intorc borcanele cu capacul in jos pentru 5 min
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |