Ghiveci de legume

Ingrediente
- Cartofi: 2
- Morcovi: 2
- Vinete: 2
- Rosii: 2
- Ardei gras: 2
- Varza: 1/4
- Patrunjel: 1 legatura
- Dovlecei: 2
- Ceapa: 2
- Usturoi: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei: cat este nevoie
- Suc de rosii: 200 ml
- Vin alb: 1/2 cescuta
Mod de Preparare
Se taie legumele(dupa cum doriti) : cartofii cubulete, vinetele, dovleceii si rosiile rondele, morcovii si varza dati pe razatoare, ardeiul si ceapa fashii subtiri, patrunjelul se toaca marunt iar usturoiul se zdrobeste.
Se calesc putin legumele pe aragaz intr-o oala cu putin ulei, se condimenteaza cu sare, piper se rastoarna peste legume sosul de rosii(se completeaza cu apa astfel incat legumele sa fie acoperite cu apa, nu mai mult) apoi se transfera intr-o tava se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana sunt gata legumele si sosul scade
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |