Ghiveci de toamna

Ingrediente
- Vinete: in functie de cate portii doriti
- Ardei: in functie de cate portii doriti
- Ceapa: in functie de cate portii doriti
- Morcovi: in functie de cate portii doriti
- Fasole verde: in functie de cate portii doriti
- Ardei iute: dupa gust
- Delikat: dupa gust
- Ulei de masline: cat este nevoie
- Bulion: cat este nevoie
- Patrunjel: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Michelle
Curatim toate legumele
Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem la foc.
apoi adaugam si fasolea tocat marunt.
mai adaugam o cana cu apa,apoi adaugam ardei taiati fasiute.
si vinetele taiate cubulete.
Adaugam apa ce o mai ramas si lasam la fiert.Cand sunt moi adaugam ardeiul iute tocat si cele 2 lg de ulei, delikatul si bulionul de rosii.
Tocam patrunjelul si il adaugam in ghiveci.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |