Gogosari in bulion

Ingrediente
- Gogosari si ardei capia: 6 kg
- Otet: 1/2 l
- Zahar: 1/2 kg
- Ulei: 300 ml
- Bulion: 3 borcane
- Conservant: putin
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4 - 6Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in otetMod de Preparare
Reteta postata in forum de Ghiocel
se spala, curata si taie fideluta ardeii
Se fierb ingredientele si cu paleta se pune ardeiul in acest lichid pana-si schimba culoarea. Se scoate ardeiul intr-un vas, se toarna peste ei pasta de tomate Regal si lichidul ramas.
Se amesteca compozitia si se pune in borcane.Acest preparat din ardei este foarte bun ca si muratura sau garnitura langa friptura. Eu nu pun conservant pentru ca nu apuca iarna....
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |