Gogosari in sos- pentru friptura

Ingrediente
- Gogosari: 3 kg
- Bulion pasta: 250 g
- Zahar: 250 g
- Ulei: 250 g
- Otet: 250 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Foi de dafin: 1 bucata
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
6 - 8Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
Reteta postata in forum de mirela
Uleiul,otetul ,zaharul si bulionul se fierb la foc mic pana se dizolva bine zaharul. Gogosarii se spala si se taie solzisori .Se scurg si se pun in sos la fiert.Se lasa la foc mic o jumatate de ora pana se inmoaie gogosarii si se leaga putin sosul
Se pune sosul fierbinte in borcane,se inchid si dupa ce s-au racit bine se pun la camara
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |