Gogosari opariti 1

Ingrediente
- Gogosari: 10kg
- Otet: 1 l
- Apa: 3 l
- Zahar: 10 linguri
- Sare: 2 linguri
- Conservant: in functie de necesitate
- Boabe de piper: dupa gust
- Boabe de mustar: dupa gust
- Foi de dafin: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4 - 6Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in otetMod de Preparare
Reteta postata in forum de cretu-veronica22
Spalam si curatam gogosarii,eu tai gogosarii in sferturi,sa nu fie nici o saminta pe ei
Punem la fiert apa,otetul si restul mirodeniilor.Cand fierbe apa punem gogosari cat ne incape in vas si-i lasam 2 min
apoi scoatem gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit sa putem umbla cu mana
ii asezam in borcane.Printre ei putem pune hrean taiat betisoare apoi punem apa calduta si incecam sa scoatem toate bulele din borcan prin presare usoara.Punem conservantul si legam borcanele cu celofan
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |