Gogosari opariti

Ingrediente
- Gogosari: 10kg
- Otet: 1 l
- Apa: 3 l
- Zahar: 10 linguri
- Sare: 2 linguri
- Conservant: cat este necesar
- Boabe de piper: dupa gust
- Boabe de mustar: dupa gust
- Foi de dafin: dupa gust
- Marar crengute: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4 - 6Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in otetMod de Preparare
sursa retetei: veronica-cretu bucataria noastra
Spalam si curatam gogosarii si se taie in sferturi sau cat doriti de mici
Se pune la fiert apa,otetul si restul mirodeniilor
Cand fierbe apa punem gogosri cat incap in vas
ii lasam 2minute apoi scoatem gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit sa putem umbla cu mana
ii asezam in borcane.Printre ei putem pune hrean taiat betisoare apoi punem apa calduta si incecam
sa scoatem toate bulele din borcan prin presare usoara.Punem consevantul si legam borcanele cu celofan.
Sunt foarte buni de mancat imediat.
Mariti sau micsorati cantitatile dupa dorinta
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |