Grisine cu cascaval si sare

Ingrediente
- Oua: 1 buc
- Apa: 100 ml
- Cascaval: 100 g
- Drojdie: 1 lingurita
- Sare: 1 lingurita
- Zahar: 1/2 lingurita
- Faina: 200-225 g
- Sare grunjoasa: pentru ornat
- Galbenus de ou: 1 buc + 1 lingura apa ( pt uns)
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
120 de minutePortii:
15Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Se rade cascavalul pe razatoarea mica
drojdia se inmoaie in apa calduta cu zaharul si se lasa 5 min sa se umfle
se amesteca apoi toate ingredientele intr-un castron, adaugand ultima faina. putin cate putin pana obtinem un aluat nelipicios
Se lasa aluatul sa se odihneasca 30 de min
Apoi se rup bucati din aluat si se formeaza suluri subtiri(avand in vedere ca mai cresc la cuptor)
Se ung deasupra cu galbenusul de ou batut cu o lingura de apa
se presara sare grunjoasa si se dau la copt la foc mic (sa se coaca incet sa nu se arda ) si sa devina crocante.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |