Gulas de cartofi cu costita afumata

Ingrediente
- Cartofi: 1 kg
- Costita afumata: o bucata
- Morcovi: 1
- Ceapa: 2
- Sos de rosii cu ardei: 3 linguri
- Bulion: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Marar verde: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
UngariaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Aceasta e un fel de mancare taraneasca , dupa cum ii spun eu, insa e foarte buna si usor de facut.
Ingrediente:
Ceapa taiata solzisori se caleste in putin ulei. Se adauga apa si se pune costita taiata si spalata sa fiarba.
Cand carnea e aproape fiarta se adauga morcovul taiat rondele.
In final se adauga cartofii taiati cubulete. E bine sa se foloseasca (,) cartofi rosii. Eu am avut doar albi si s-au cam zdrobit desi nu i-am fiert mult.
Se condimenteaza cu sare, piper. Se adauga sucul de rosii sau bulionul si mararul verde.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |