Hamburger

Ingrediente
- Carne de porc/pasare/vita/miel: 500 g
- Bicarbonat: putin
- Sare: dupa gust
- Condimente: dupa gust
- Cascaval: 2 felii
- Castraveti murati: cateva felii/portie
- Rosii: cateva felii/portie
- Salata verde: 2 felii
- Chifle: 2
- Maioneza: dupa gust
- Ketchup: dupa gust
- Mustar: dupa gust
carnea se toaca de 2 ori prin masina de tocat
saram si condimentam carnea cu piper, cui ii place picant poate sa puna si ardei iute tocat f marunt , cimbru si un varf de cutit bicarbonat de sodiu.
se amesteca f bine toate ingredientele.
Apoi se aseaza pe masa folii de celofan, se pune carne si se aplatizeaza cu mana dandu-i in acelasi timp o forma rotunda de hamburger.
"inaltimea" trebuie sa fie cam de 1/2 de cm.
Se pot pune pe gratarul de teflon si asa proaspeti sau se pot congela si se fac pe gratar(cu capac pe aragaz sau gratar cu carbuni)
Apoi taiem chifla in doua si incepem sa "montam piesele" pentru hamburger
sursa retetei: Monica-Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |