Iahnie de fasole

Ingrediente
- Fasole: 300 g
- Ceapa: 1
- Morcovi: 1
- Ardei gras: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Usturoi: dupa gust
- Dafin: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Marar: dupa gust
- Bulion: cat este nevoie
- Boia de ardei: dupa gust
- Kaiser/sunca/carnati/salam: cat este nevoie
Mod de Preparare
Fasolea se pune la inmuiat de seara(pentru a fierbe mai repede)
A doua zi se pune la fiert in putina apa, se arunca apa se schimba cu alta curata(de vreo 3-4 ori) apoi se pune la fiert in mai multa apa, impreuna cu o ceapa taiata marunt si un morcov taiat cubulete mici, ardei gras taiat marunt
Cand este aproape fiarta(si apa a scazut) se condimenteaza cu sare, piper, se pun 2 foi de dafin, marar si cimbru, si se pune o lingura de bulion, se serveste calda cu muraturi
Fasolea(mai ales cea neagra sau carioca)merge f bine cu garnitura de orez alb, fiert in apa, condimentat si cu ierburi aromatice
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |