Icre batute

Ingrediente
- Icre: 2 linguri
- Ulei: 1/2 l
- Lamai: 2 bucati
- Apa minerala: 1 pahar
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Retete postata in forum de Mary5
Se bat cu ulei ca pe maioneza si din cand in cand se pune zeama de lamaie si
apa minerala sau pur si simplu apa rece.
Atentie,nu se pune ulei mult ci doar cate putin.
Apa are rolul de a le albi si a le face pufoase.
Se pune apa atunci cand se ingroasa prea tare si nu le mai putem bate.
Apa le mai subtiaza si le batem mai mult pentru a se inmulti.
Din 2 linguri ies cam 3/4 de bowl.
Se pune la final ceapa tocata f. marunt dar stoarsa de zeama.De preferat e ceapa dulce sau de apa cum i se mai spune
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |