Ineluse de calamari

Ingrediente
- Inele de calamar: 250 gr
- Faina: 1 cup
- Oua: 2
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei: pentru prajit
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
3-4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Fructe de mareMod de Preparare
Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.
Se amesteca faina cu sare si piper.
Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.
Se bat ouale.
Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
Se prajesc in uleiul incalzit
Reteta postata in forum de mitinita
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |