Inimioare din pandispan unite cu crema de ciocolata

Le-am mixat pe toate intr-un castron, apoi compozitia obtinuta am pus-o intr-o tava tapetata cu unt si faina si am dat la cuptorul preincalzit si am copt pana a trecut testul scobitorii
Se lasa blatul la racit ,se taie in doua si cu o forma inimioara(sau cu un cutit) decupam un numar par de inimioare
Pentru crema de ciocolata am folosit
125 gr unt
125 gr crema nutella de ciocolata
1 lingura de zahar
1 lingura de cacao
Toate ingredientelor la temperatura camerei se mixeaza intr-un castron apoi cu acesta crema unim inimioarele intre ele, "manjind" si marginile inimioarelor cu aceasta crema
Se pune nuca de cocos intr-o farfurie apoi se trec inimioarele cu marginile prin nuca de cocos si se dau la frigider
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |