Inimioare umplute cu cascaval

Ingrediente
- Faina: 500 g
- Margarina: 400 g
- Branza de burduf: 400 g
- Sare: dupa gust
- Cascaval ras: 300 g - pentru umplutura
- Coniac: 1 lingura - pentru umplutura
- Oua: 1 bucata
Mod de Preparare
Retete postata in forum de Micul
Pentru aluat se amesteca ingredientele, se formeaza o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga pentru cel putin o ora la frigider. Se scoate apoi aluatul, se intinde foaie destul de subtire, se decupeaza sub ce forma vrea fiecare, se ung marginile cu ou, in mijloc se pune umplutura si se acopera cu alta inimioara decupata. Cu furculita se apasa marginile pentru a se lipi, se ung cu ou, se presara cu mac sau susan si se baga la cuptor, pana se auresc.
Eu nu citisem foarte atent, si unele le-am lasat mai groase. Cele mai subtiri au fost dementiale.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |