Kataif

sursa retetei: Ortansa desprecopii
Se amesteca faina cu apa .Se adauga drojdia se mai bate putin.
Compozitia se lasa la dospit acoperita 1 1/2h-2h. Cand compozitia isi dubleaza volumul se adauga praful de copt stins cu lamaie.
Se amesteca putin si se pune compozitia intr-un ibric.Se toarna cate putin(cat sa formeze cercuri de 7-10 cm diam.)
in tigaia incinsa,cateva clatite cu distanta de cativa cm intre ele.Se coc la foc f. mic Se scot cu spatula se pun rasfirate pe o tava
Dupa racire se pot umple cu.nuca macinata cu zahar(dupa gust) si cateva lingurite de apa de flori de portocal umplutura se pune in mijlocul clatitei,pe fata necoapta se aduna marginile si se apasa intre degete-marginile se lipesc. 2.branza dulce de vaci..se servesc servite cu sirop de zahar(ater) 3.branza dulce(haloum)- care are proprietatea de a se topi la coacere,le fel ca mozarella. 4.ashta
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |