Kladdkaka Prajitura ciocolatoasa

Reteta postata in forum de doly
Se incalzeste cuptorul la 175 grade.Untul se topeste si se lasa sa se raceasca putin.
Ouale intregi la batem cu zaharul pana devin spumoase.Adaugam zaharul vanilat, cacaoa si mixam la viteza cea mai mica adaugand faina treptat.Mixam pana se incoporeaza toata faina si turnam untul topit.ungem o forma rotunda cu margarina si turnam copozitia in tava.
Se coace timp de 15 -20 minute(in mijlocul cuptorului).
cand o scoateti din cuptor ea va fi mai moale in mijloc( nu va speriati asa trebuie sa fie).Cand am facut pt prima oara am crezut ca e necoapta si am mai bagat-o la cuptor....n-a mai fost asa de buna.a iesit cam tare :(
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.Eu o pun in frigider ca se taie mai bine.Suedezii o servesc cu putina frisca langa.
Intotdeauna fac portie dubla...iese putin dintr-o portie
Ce vedeti in poza e portie dubla
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |