Langosi cu ciocolata sau gem

Mod de Preparare
Reteta de pe culinar
Se amesteca iaurtul cu ouale, sarea si uleiul
Faina se amesteca cu bicarbonatul apoi se adauga putin cate putin in compozitie si se framanta un aluat nelipicios
Se rup bucati de aluat (depinde cat de mari doriti sa faceti langosii) aproximativ 85-90 de gr le-am facut eu
Se intind foi rotunde
Se pune umplutura de ciocolata sau gem doar pe o parte se aduce o parte peste alta si se apasa cu furculita pe margini ca sa nu iasa umplutura la prajit
Se incinge uleiul intr-o tigaie(cratita) si se prajesc langosii pe ambele parti
Se scot pe hartie absorbanta
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |