Lasagna cu carne tocata

Ingrediente
- Foi de lasagna: 8-10 bucati
- Piept de pui: 1 bucata
- Suc de rosii: 400 ml
- Oua: 4 bucati
- Smantana dulce: 200 ml
- Ceapa: 1 bucata
- Patrunjel: 1 legatura
- Cascaval: 200 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se pune o oala cu apa la fiert si atunci cand apa clocoteste se pun foile pentru 1 min in apa fierbinte inainte de a le pune in tava ungem tava cu un amestec din:
1 lingura de ulei, o lingura de unt o lingura de faina
pieptul de pui se da prin masina si se caleste impreuna cu ceapa data pe razatoare
Se adauga sucul de rosii, sare, piper, si patrunjelul tocat marunt + 1 ou
In alt castron punem smantana + 3 oua +cascavalul ras
Peste foile din tava se pun eun rand de sos alb, apoi din nou foi(oparite) compozitie de carne si tot asa pana se termina toate ingredientele, penultimul rand trebuie sa fie foi si ultimul sos alb
Se pune la cuptor pentru 45 de min
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |