Lebar de casa

Ingrediente
- Ficat de porc: 1 bucata
- Plaman de porc: 1 bucata
- Slanina de porc: 500 g
- Mat de porc: 1 bucata
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseFicatul si plamanul de porc se spala si se pun la fiert in apa cu sare, boabe de piper si foi de dafin.
Se lasa sa fierba la foc 20 de minute.
Se dau prin masina de tocat carne sau se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu slanina cruda
Se amesteca bine si se condimenteaza cu sare, piper
Matele se curata si lasa putin in apa cu putin otet. Se clatesc bine se scurg putin dupa care se umple cu compozitia preparata
Matul se umple cu teava de carnati atasata la masina de tocat carne. (eu am umplut cu posul pentru prajituri)
Se leaga la capete, se pune la fiert in apa in care au fiert si organele si se inteapa din loc in loc cu un ac. Se fierbe la foc mic 15 minute.
Se scoate pe o tava, se pune deasupra un fund de lemn iar deasupra o greutate ca sa se preseze. Se tine la rece.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |