Limbi de pisica

Ingrediente
- Albusuri de ou: 3 bucati
- Zahar pudra: 100 g
- Unt: 100 g
- Faina: 100 g
- Vanilie: dupa gust
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de Cris
Aceste fursecuri le-am vazut pe blogul Laurei Adamache si avand in congelator albusuri de oua, le-am facut .
Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia, se adauga faina. Rezulta un amestec destul de gros si vascos dar care va deveni pufos in momentul in care se adauga albusurile batute spuma tare
Compozitia o punem intr-un posh si trasam pe hartie de copt bastonase de marimea dorita.
E bine sa lasam distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Mie mi s-au lipt cateva.
Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine. Dupa ce se scoate tava, e bine sa lasati fursecurile 2-3 minute pana sa le desprindeti, pentru ca astfel se desprind mai usor fara a se rupe
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |