Mancare de chiftele cu sos de ciuperci

Ingrediente
- Chiftele mici: cat este nevoie
- Ciuperci: 500 g
- Sos de rosii: 2-3 linguri
- Ceapa verde: cateva fire
- Marar: cateva fire
- Tarhon: cat este nevoie
- Usturoi: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei de masline: cat este nevoie
Ceapa verde se taie marunt
ciupercile se taie dupa preferinta
Ambele se pun la calit in cateva linguri de ulei(de masline)
Se lasa cateva minute sa se inmoaie, amestecand din cand in cand
Se adauga sosul de rosii apoi se completeaza deasupra cu apa fiarta sa nu o oprim din clocot
Se lasa sa fiarba aproximativ 10 min apoi se adauga chiftelele prajite si scurse bine pe servete absorbante
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa in continuare la fiert inca 5-10 min maxim apoi se adauga verdeata(mararul si tarhonul) taiate marunt si usturoiul zdrobit se mai lasa sa dea un clocot si se inchide focul
Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |