Mancare de fasole alba cu sos de rosii si ardei copti

Ingrediente
- Fasole alba fiarta: 800-1000 g
- Suc de rosii: 500 g
- Ardei copti: 10
- Ceapa: 1
- Morcovi: 1
- Telina tulpina: 1
- Coriandru: 1 lingurita
- Turmeric: 1 lingurita
- Oregano: 1 lingurita
- Dafin: 2 frunze
- Praf de ardei iute: 1/2 de lingurita
- Ulei de masline: 2-3 linguri
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de alison
ingrediente:
intr-o tigaie antiaderenta incingem uleiul si dam drumul cepei in el,amestecind,la foc mediu,pina cind ceapa devine translucida.
acum adaugam coriandrul,turmericul,oregano si ardeiul iute pisat,amestecam un minut -doua,dupa care adaugam morcovul si telina,amestecind pina cind acestea se inmoaie ,cca 3-4 minute.
acum adaugam sucul de rosii si mai lasam pe foc cca 5 minute,adaugam si frunzele de dafin,apoi fasolea.omogenizam ,fara sa strivim fasolea si mai fierbem cca 5-7 minute,pentru contopirea aromelor.
Mod de Servire
servim cald,cu mamaliga sau paste ,orez,bagheta
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |