Mancare de fasole verde cu pui

Ingrediente
- Fasole verde: 400-500 g
- Piept de pui: 1
- Morcovi: 1
- Ceapa: 1
- Ardei gras rosu: 1/2
- Telina: 1
- Rosii decojite: 1
- Usturoi: 2-3 catei
- Bulion: 1 lingura
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Marar: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Ulei de masline: 5 linguri
- Ardei iute: 1
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeSe spala/curata fasolea si se pune la fiert impreuna cu morcovul (curatat si el, spalat si taiat fashii lungi de 3-4 cm f subtiri)
Pieptul de pui se taie si el fashii si se pune intr-o tigaie adanca la "prajit" in ulei de masline
In blender se pune ceapa curatata, usturoiul, ardeiul gras, telina(eu am pus o tulpina ...nu am avut radacina), rosia si 1 cescuta cu apa si se "mixeaza" 1 minut pana toate legumele devin pasta. Se rastoarna intr-un castron si se condimenteaza cu sare/piper se adauga bulionul si mararul(uscat am pus eu) si se amesteca
Cand este rumenit pieptul de pui se rastoarna sosul peste el in tigaie
Se lasa sa fiarba cateva minute si se pun si fasolea si morcovul fierte. Se pune cimbru proaspat se mai da intr-un clocot si se serveste calda
sursa retetei: Monica-Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |