Mancare taraneasca

Ingrediente
- Oua: 5
- Friptura muschi de vita: 2
- Carnati afumati: cativa
- Cartofi: 3
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-3Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
Fripturile se condimenteaza si impreuna cu carnaciorii se taie marunt si se prajesc in putin ulei de masline, se scurge apoi orice urma de ulei din tigaie, se arunca in tigaie 5 oua(nu batute)
Se acopera tigaia cu un capac, se da focul foarte mic si se lasa pana cand ouale arata ca la oua ochiuri
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie baghete subtiri, se pun la prajit cand sunt gata se servesc garnitura pe langa mancarea taraneasca
Se serveste cu maioneza de usturoi si muraturi
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |