Mancarica de pastai cu sos de usturoi

Ingrediente
- Ceapa: 1
- Ulei: cat este nevoie
- Fasole pastai: in functie de cate portii doriti
- Delikat: dupa gust
- Boia: dupa gust
- Busuioc: dupa gust
- Cimbru: dupa gust
- Bulion: cat este nevoie
- Usturoi: 3 catei
- Telina: cat este nevoie
- Verdeata: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Reteta postata de Mary5
am tocat o ceapa mare,
am pus-o in ulei si am pus pastaile peste ea.nu le las la prajit decat le intorc de 2 ori cu lingura,
am pus delicat o lingura buna
si un varf de lingura de boia dulce si
pun apa sa le ajunga doar pana la jumatate nu sa le acopere.
Apoi pun capacul si le las sa se inabuse bine pana se inmoaie bine.
dupa care eu am pus si putin busuioc uscat si putin cimbru.
am pus 2 linguri de bulion si am taiat marunt 3 catei de usturoi.
la final am pus marar,patrunjel si telina tocate.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |