Mazare cu carne de porc si carnati

Ingrediente
- Carne de porc: 300 g
- Mazare: 600 g
- Ceapa: 1
- Morcovi: 1
- Carnati: 1
- Pasta de rosii: 2 linguri
- Faina: 2 linguri
- Marar verde: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Sare: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Calim ceapa si morcovul in ulei, adaugam cubuletele de carne si amestecam pana isi schimba culoarea. Punem apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea.
Adaugam mazarea si carnatii, mai fierbem cateva minute.
Amestecam faina cu pasta de rosii si putina apa si turnam peste mazare.
Adaugam sare dupa gust, marar verde si patrunjel si gata.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |