Medalioane din piept de pui

Ingrediente
- Piept de pui fiert si tocat marunt: 1
- Lapte: 50 ml
- Faina: 50 g
- Pesmet: 2 linguri
- Morcov fiert: 1
- Marar/patrunjel: 1 legatura
- Oua: 1
- Lamai: 1
- Salata verde: cateva frunze
- Ceapa rosie: 1
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei: putin
Mod de Preparare
Se amesteca carnea, oul, pesmetul, laptele si verdeata tocata marunt
si se obtine o compozitie din care formam medalioane de cca 5 cm diametru
In centrul medalioanelor se pune cate o rondea de carnat si se apasa bine.
Se trec medalioanele prin faina si se prajesc in ulei incins, pentru a se rumeni frumos pe ambele parti.
Mod de Servire
Pot fi servite cu garnitura de piure de cartofi sau orice alta garnitura doriti
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |