Melcisori cu cascaval

Ingrediente
- Unt: 200 g
- Cascaval ras: 150 g
- Boia: 1 lingurita
- Praf de copt: 1 varf de cutit
- Faina: 250 g
- Lapte: 100 ml
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Micul
O reteta de saratele un pic mai inedita, cel putin pentru mine, a fost asta de melcisori cu cascaval, care am gasit-o in " kiskegyed konyha ". Nu-s chiar " to die for " dar is buni, si ii voi mai face.
Untul moale, se imparte in doua parti egale. Una din parti se amesteca cu cascavalul ras, cu boiaua si cu putina sare.Sarea se pune in functie de cat e de sarat cascavalul.
Cealalta parte de unt moale se amesteca cu faina, praful de copt si putina sare. Se adauga laptele si se framanta un aluat. Se imparte aluatul in trei si fiecare bucata se intinde foaie de aprox.0,5 cm, se unge cu crema de cascaval si se ruleaza. Se inveleste fiecare rulou in foile transparenta si se baga la frigider pana a doua zi. A doua zi se taie feliute subtiri din cele trei rulouri se pun pe hartie de copt, si se baga in cuptorul preancalzit pana se coc.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |