Meniu arabesc cu peste

Ingrediente
- Peste: in functie de cate portii vreti
- Ceapa: in functie de cate portii vreti
- Orez: in functie de cate portii vreti
- Rosii: pentru salata
- Castraveti: pentru salata
- Ardei verde: pentru salata
- Sare: pentru salata
- Piper: pentru salata
- Otet/zeama de lamaie: pentru salata
sursa retetei: Hannen si Ortansa desprecopii
Pestele se curata de solzi se spala f bine se taie rondele se condimenteaza se da prin malai si se prajeste in ulei incins
Garnitura de orez cu ceapa Se caleste o ceapa solzisori apoi se adauga orezul spalat ,se pune apa si condimente si cind incepe sa fiarba se da la foc mic.ATENTIE! ca se lipeste din cauza cepei
Salata(pentru peste)Se face o salata de rosii,castravetiardei verde(gras si iute),ceapa
Toate se taie marunt,marunt! Se face un dressing din sare ,piper,un pic de otet sau zeama de lamaie!Se poate face si mai piperata
Sos Tarator1-2catei de usturoi pisati -2-3 linguri tahina -putina apa rece -zeama de lamaie(dupa gust) -sare -patrunjel tocat se amesteca totul ,se subtiaza cu apa
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |