Morisca cu gem

Ingrediente
- Aluat de foietaj: 1
- Gem: de care se doreste
- Zahar: pentru pudrat
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
10Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de Cretu-Veronica22
Taiem in patrate aluatul .Eu am taiat pe unde era impachetat aluatul si apoi am format patrate.
Se taie la colturi.
Am pus gem in mijloc si am intors colturile ca la o morisca din hartie cum faceam cand eram copii.
Am prins cu scobitoare si le-am pus la cuptor la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt le-am pudrat cu zahar.
Foarte usor si foarte bune.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |