Muffins cu sunca si cascaval

Ingrediente
- Capere: pentru umplutura
- Unt: 100 gr, pentru aluat
- Drojdie: potrivita pentru cantitatea de faina, pentru aluat
- Sare: 1 lingurita, pentru aluat
- Faina: 300 gr, pentru aluat
- Zahar: 1 lingurita, pentru aluat
- Lapte: 250 ml, pentru aluat
- Cascaval: 200 gr, pentru umplutura
- Sunca: 200 gr. pentru umplutura
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul.
Am mai descoperit o reteta faina de aperitiv, cel putin pentru noi. Bine nu-i nimic extraordinar, este ceva clasic, aluat dospit cu cascaval si sunca.
Reteta din " prima konyha ".
Se dizolva drojdia in laptele caldut, se lasa sa se faca maiaua, apoi se adauaga restul ingredientelor si se framanta. Se lasa la crescut. Eu am facut in masina de paine. Aluatul crescut se intinde foaie din care se taie bucati cu care se captusesc cele 12 forme de muffins. Se umplu cu amestecul de sunca, cascaval si capere, apoi se acopera cu alte cercuri de aluat. Se ung cu galbenus si se baga la cuptor pana se auresc.
Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |