Muraturi asortate

Ingrediente
- Gogonele: 1,5 kg
- Castraveti: 1 kg
- Conopida: 1 bucata
- Dovlecei: 4-5 bucati
- Vinete: 4-5 bucati
- Gogosari: 1 kg
- Struguri negri si albi: 1,5 kg
- Morcovi: 3-4 bucati
- Telina cu frunze: 3 bucati
- Varza rosie: 1 bucata
- Mere: 3-4 bucati
- Gutui: 1-2 bucati
- Usturoi: 4 capatani
- Hrean: dupa gust
- Ciuperci: 2-3 bucati
- Boabe de mustar: dupa gust
- Boabe de piper: dupa gust
- Foi de dafin: dupa gust
- Frunze de visin: in functie de necesitate
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
6 - 8Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Muraturi in apa cu sareMod de Preparare
Reteta postata in forum de vio
M-am hotarat sa pun muraturi asortate(adica legume si fructe de sezon)
Le-am spalat si le-am taiat si le-am asezat in borcane-au iesit 1 borcan de 10 l si inca un bidon de vreo 7-8 l
am pus saramura cu mirodeniile respective si sper sa iasa ceva bun la iarna :)
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |